Succesverhalen AJ Personal Training Wendy 2

Er moest iets veranderen

April 2021, na lang wikken en wegen klopte ik bij AJ Personal Training aan. Er moest iets veranderen!
Ik zat niet lekker in m’n vel, baalde van de cijfers op de weegschaal en wilde van de pijn af die ik met regelmaat nog voelde door de bekkeninstabiliteit na mijn tweede zwangerschap. Sporten, en laat staan fitness, had ik eigenlijk nog nooit leuk gevonden. Dat was ook het eerste wat ik zei tegen Ard-Jan. Een uitdaging dus, voor ons beide. Ik besloot ervoor te gaan en nam de Combi-deal voor drie maanden af, één keer per week personal training en een aangepast voedingsschema.

“Zeg ja, tegen nieuwe avonturen” - Wendy Hamelink

De eerste les beviel goed en nadien had ik geen pijn in mijn bekken, dat gaf mij vertrouwen. Al snel boekte ik mooie resultaten waardoor we het vooraf gestelde doel konden bijstellen.
Het sporten werd daardoor ook steeds leuker. De eerste drie maanden vlogen voorbij en dankzij het voedingsschema had ik een goede houvast bij het maken van gezonde keuzes.
Na die drie maanden had ik het gedeelte met voeding wel onder de knie en wilde ik graag nog eens drie maanden verder met de personal training. Je kan dan ook best wel zeggen dat ik de smaak te pakken heb. Daarnaast lag nu ook de bruiloft op de planning. Op dat dagje wilde ik nu ook de beste versie van mijzelf zijn. De resultaten worden iedere keer beter en ik voel mij steeds sterker, zowel fysiek als mentaal. De kracht van Ard-Jan is dat hij sporten leuk weet te maken, voor ieder een aangepast trainingsschema maakt waarbij hij rekening houdt met wensen en fysieke klachten, maar ook zijn motiverende woorden en positiviteit. Hij is oprecht trots op al zijn klanten, staat altijd voor je klaar als je zelf even de motivatie kwijt bent en probeert zijn passie voor sporten over te brengen. Dat lukt hem erg goed als je het mij vraagt.

Succesverhalen AJ Personal Training Wendy

Meer dan 15 kilo kwijt

Inmiddels zijn we acht maanden verder, ben ik meer dan 15 kilo en zo’n 17cm kwijt, pijn vrij en behoorlijk fanatiek geworden. De bruiloft was zeer geslaagd en ik was blij met de behaalde resultaten. Voorlopig sport ik nog even verder bij Ard-Jan en hebben we mijn doel wederom bijgesteld. Mijn leven heeft het positief veranderd!