AESTHETIC JOURNEy


AESTHETIC – ESTHETISCH (NL)
‘IN OVEREENSTEMMING MET DE SCHOONHEIDSLEER’.
JOURNEY – REIS (NL) ‘DE WEG NAAR DE BESTEMMING’.

Veel mensen in de sportschool stellen, op zowel het fysieke als het mentale vlak, doelen waarin ze zichzelf willen verbeteren. Deze doelen hebben vaak betrekking op afvallen, spieropbouw, fitter worden, gezondheid verbeteren en zelfvertrouwen opbouwen. Dit omvattend is in ‘overeenstemming met de schoonheidsleer’.

“The journey is just as important as the destination.” - Aesthetic Journey

Het is onze drijfveer om nadruk te leggen op ‘de weg’ naar het einddoel. Dit doen wij door u bewust te maken van bepaalde voeding en bewegingspatronen. Vervolgens passen wij stapje voor stapje uw levensstijl en mindset aan. Dit doen wij doormiddel van onze dienst Leefstijl Coaching waarbij we inzicht geven in deze gewoontes en u aan de hand van uw doelen en wensen op maat gemaakte voeding en trainingsschema’s aanbieden. Deze schema’s worden zo gemaakt dat deze goed te integreren zijn in uw dagelijks leven. Zo behaald u duurzame resultaten!
Daarnaast is het ook onze drijfveer, dat u het sporten niet als een verplichting ziet, maar hier ook plezier en voldoening uit haalt. Het is daarbij van belang dat u weet welke oefeningen het beste bij u aansluiten, hoe deze uitgevoerd moeten worden en dat u de progressie ziet. Dit doen wij door middel van onze dienst Personal Training waarbij we op maat gemaakte trainingen aanbieden, de oefeningen uitleggen, de resultaten bijhouden en u motiveren.

Toewerken naar de esthetische en duurzame resultaten is een weg waarin wij als personal trainer u als klant begeleiden om zo het maximale uit u te halen.

Aesthetic journey – De optimale begeleiding in voeding en training in regio Goes