Succesverhaal AJ Personal Training Ruben

5000 kcal per dag

In januari 2019 heb ik de stap gemaakt om te gaan fitnessen. Ik was toen 15 jaar en erg slungelig, lang en mager. Daar was ik onzeker over en wilde ik verandering in brengen. Na een halfjaar 6 keer per week fitnessen ben ik mezelf er meer in gaan verdiepen en ben ik op eiwitten gaan letten. Waardoor ik meer resultaat begon te zien. Ik was inmiddels ruim 10kg aangekomen in een jaar, toen besloot in januari 2020 te gaan bulken, ik heb 7 maanden een dirty bulk gedaan met ruim 5000 kcal per dag, waarin ik van 78kg naar 91kg ging en ik ook heel wat vet aanzette.

“ Believe, Hustle, Achieve” - Ruben van Dam

Om dat vet weer te gaan verliezen moest ik gaan droogtrainen, hier wist ik vanuit de praktijk nog niets van en begeleiding leek me daarbij fijn, om zo het maximale eruit te halen. Zo ben ik bij Onslow terecht gekomen, hij heeft me enorm goed geholpen en me heel veel nieuwe dingen geleerd.

Succesverhaal AJ Personal Training Ruben 2

10,5% lichaamsvet

In 3 maanden tijd ben ik van ruim 90kg op 18,5% naar 80kg op 10,5% lichaamsvet gegaan zonder veel kracht te verliezen. Ik raad het iedereen die échte resultaten wil aan om eens te kijken voor een pakket Leefstijl Coaching bij Aesthetic Journey.