Succesverhalen AJ Personal Training Katja

Ik kwam kilo’s aan

Ik had altijd een haat liefde verhouding met de weegschaal na mijn zwangerschappen. Sporten heb ik mijn hele leven gedaan alleen na een flinke blessure kwam daar ook de klad in. Daar kwam in 2019 ook nog een burn out bij. Toen was het hek van de dam. Ik kwam kilo’s aan maar had de puf niet om er wat aan te doen. In het najaar 2020, eindelijk de moed gevonden en een poging gestart, opnieuw weer de sportkleding aan en diëten. Kreeg het voor elkaar om een paar kilo af te vallen, maar lekker in mijn vel zat ik nog steeds niet. Tot overmaat ging weer alles op slot, ook de sportscholen en was ik al snel weer terug bij af.

“Het maakt niet uit hoeveel tegenslagen je hebt gehad, er is altijd een manier om weer verder te gaan” - Katja Rijn

Mei 2021, de sportscholen mochten weer open. Gelijk heb ik toen rigoureus het roer omgegooid. Door een tip kwam ik bij Onslow terecht. Leefstijl Coaching…Dit bleek de gouden tip! Samen met Onslow ben ik mijn journey gestart naar een fit gezond lijf en een goede mindset. Ben nu 7 maanden verder en voel me goed, fysiek maar ook mentaal. Tuurlijk ben ik er nog niet, ik blijf nog veilig onder begeleiding doorgaan maar ik ben al zeer tevreden over het behaalde tot nu toe. Sinds het begin van mijn journey zijn we vooral bezig geweest met het vinden van een geschikt voedingspatroon. Door mijn onregelmatige werktijden en veel gewissel van werkgevers de afgelopen periode was het een proces van proberen, ervaren, en bijstellen. Dit was zonder steun van mijn coach nooit gelukt.

Inmiddels ben ik 17kg afgevallen

Wat voor mij van grootste waarde is aan de begeleiding zijn de twee-weekse contactmomenten. Tijdens deze momenten wordt er gewogen en gemeten. Hier wordt duidelijk zichtbaar of ik het advies wel goed heb nagevolgd. Voor mij een ontzettend goede stok achter de deur om niet uit de bocht te vliegen. Inmiddels ben ik 17kg afgevallen! Er is tijdens de contactmomenten genoeg ruimte om het over persoonlijke kwesties te hebben en biedt Onslow een veilig luisterend oor.