Succesverhalen AJ Personal Training Annerieke

Afvallen was voor mij altijd heel moeilijk

Afvallen was voor mij altijd heel moeilijk. Thuis hielden wij namelijk van een lekker snackje. Daarnaast heb ik ook een te langzaam werkende schildklier. Voorheen had ik al weleens gesport bij de fysio fitness op het dorp, maar dat gaf mij geen goed resultaat. Samen met een vriendin besloot ik me in te schrijven bij Basic-Fit. Waar Ard-Jan dus ook aanwezig was, Die stelde zich voor en vertelde dat hij Personal Trainer was, hij gaf een flyer mee met de uitleg van Personal Training en Leefstijl Coaching. Ik was gelijk gemotiveerd voor een introductie les! Toen hebben we samen besloten om een 3 maanden pakket Personal Training en Leefstijl Coaching te nemen.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” - Annerieke Kruysse

Na 3 maanden was ik al 7,8 kg kwijt! Ik voelde me steeds fitter worden. Ik kon de oefeningen ook steeds beter uitvoeren. Ik merkte ook door het sporten dat ik mentaal sterker werd. Ik besloot daarom ermee door te gaan en het een jaar te verlengen. Inmiddels zit ik al langer dan 2 jaar bij Ard-Jan. Als ik terugkijk kan ik alleen maar blij zijn, met hoever ik ben gekomen, mede met de uitstekende hulp van Ard-Jan en veel doorzettingsvermogen.

Succesverhalen AJ Personal Training Annerieke 2

In totaal ben ik nu 22,1kg afgevallen

In totaal ben ik nu 22,1kg afgevallen en mijn taille is maar liefst 19cm minder geworden. Ik heb spieren opgebouwd en zit daarnaast veel lekkerder in m’n vel. Natuurlijk heb ik nog weleens een terugslag, maar mede dankzij Ard-Jan kom ik hier altijd weer bovenop. Ik raad jullie allen aan jezelf in te schrijven, want het is het echt waard! Welk doel je ook hebt, ik ben er zeker van dat Ard-Jan je daarmee kan helpen.