Succesverhalen AJ Personal Training Yolanda

Een proefles en ik was meteen enthousiast

Ik had in het verleden al wel gesport, maar dat was al heel lang geleden. Na mijn tweede zwangerschap vond ik het toch wel nodig om weer te gaan sporten en ben ik weer naar de sportschool gegaan. Dat is nu zo’n 4 jaar geleden. Mijn schildklier werkt langzamer, waardoor afvallen heel langzaam gaat. Ik wist voor mezelf daardoor wel dat als ik serieus wilde gaan sporten, ik daar goede begeleiding bij nodig had. Ik heb er toen voor gekozen om Ard- Jan als trainer te vragen. Eerst een proefles en ik was meteen enthousiast.

“Net wat meer doen dan dat je denkt te kunnen” - Yolanda van Wanrooij

Toen ik begon met de Combi-Deal van Ard-Jan wilde ik leren deadliften en ik wilde meer verschillende oefeningen kunnen doen. Ik sportte al een tijdje, maar deed steeds dezelfde oefeningen. Ik wilde meer kunnen variëren. En omdat ik 2 jonge kinderen heb, wilde ook wel fit zijn. Niet alleen het sporten moest dus beter, ik wilde ook gezonder eten. Een hoop wensen dus. En met Ard-Jan heb ik ze allemaal bereikt. Hij heeft geholpen met het aanleren van gezond eten, hij bracht afwisseling en uitdaging in m’n fitness schema’s en de deadlift is nu 1 van mijn favoriete oefeningen

Succesverhalen AJ Personal Training Yolanda 2

Ik ben 15 kilo afgevallen

Ik ben 15 kilo afgevallen en voel me stukken fitter. Inmiddels heb ik m’n doelen bijgesteld. Ik wil sterker worden. Ook daar helpt Ard-Jan me bij. Zijn motivatie helpt me om net wat meer te doen dan ik dacht dat ik zou kunnen, net wat zwaarder te tillen of net wat langer vol te houden. Dat motiveert me en dat is wat Personal Training voor mij zo leuk maakt. Ard-Jan is een grote motivator. Zijn app, waar zoveel oefeningen in staan die ik thuis kan doen, is geweldig. Natuurlijk, fit worden, afvallen, je moet het allemaal zelf doen. Maar, voor mij heeft het heel erg geholpen om een fijne trainer en motivator te hebben.