Succesverhalen AJ Personal Training Wim

De stoute schoenen aangetrokken

In maart 2018 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een abonnement afgesloten bij Basic Fit. Zowel qua conditie als gewicht was er het nodige werk aan de winkel. Begonnen op de crosstrainer, anoniem in een hoekje. Al vrij snel kwam ik tot de conclusie dat begeleiding noodzakelijk was en kwam ik in aanraking met Ard-Jan. Mijn beeld van een Personal Trainer bleek niet te kloppen met de werkelijkheid. Ik dacht te maken te krijgen met een ‘bodybuilder’ maar de praktijk wees uit dat Ard-Jan een toegankelijk en sociaal persoon is die je van begin af aan op je gemak stelt.  De keus was snel gemaakt.

“Als je een druk leven hebt is sporten een kwestie van prioriteit in plaats van tijd” - Wim Bouman

Voedingsschema’s en trainingsschema’s (cardio en kracht) werden in een mum van tijd opgesteld en er kon gestart worden.  In eerste instantie trainde ik één keer in de week samen met Ard-Jan en na enige tijd twee keer in de week. Daarnaast train ik een aantal keren per week voor mezelf. De beginperiode was niet makkelijk. Zowel conditioneel als qua kracht was er een behoorlijke ‘achterstand’.  Ard-Jan motiveerde me keer op keer om door te gaan op de ingezette weg met een duidelijk doel.

 

Weer Fit met Aesthetic Journey Personal Training in Basic-Fit Goes

20kg aan gewicht kwijt

Ondertussen ben ik 20 kg aan gewicht kwijt, voel me ik topfit en is sporten een heerlijke uitlaatklep geworden. Ard-Jan is de ideale persoon om hier samen met hem aan te werken. Van harte aanbevolen!