Succesverhaal AJ Personal Training Serge

Het was een hele grote stap

Sinds feb 2019 ben ik lid geworden van Basic-Fit Goes. Het was een hele grote stap voor mij om daar naar binnen te stappen. In 2016 heb ik namelijk mijn grootste geheim open gegooid waar ik al van jongst af aan mee liep. Ik ben geboren als vrouw en ben nu bezig om man te worden. Ik heb al verschillende operaties ondergaan en met succes. Ik had nu als doel een man te worden en ook wel lichamelijk. Ik wilde meer spieren ontwikkelen en me zelf uitdagen en niet meer verstoppen voor de buitenwereld wat ik heel mijn leven heb gedaan. Ik had de moed verzameld om naar de Personal Trainer te stappen voor een proefles. Dat was Ard-Jan Maliepaard een gespierde goed uitziende jongeman, waar ik best wel tegen opkeek.

“Jezelf op vele vlakken tegenkomen en daarin verbeteren” - Serge Bruijnooge

Ik heb een goed en een leuk gesprek gehad met hem en na een paar dagen had hij tijd om een uurtje mee te lopen door de sportschool en me veel dingen te leren en uit te leggen dat was fijn en ik voelde me gewaardeerd door iemand. Ik heb van alles opzij gezet, zodat ik met de Personal Trainer aan de slag kon gaan. Ik ben begonnen met de Combi-Deal van 3 maanden. Later heb ik nog verlengd met 6 maanden.

Succesverhaal AJ Personal Training Serge 2

Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen

Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en heb geleerd om hulp te vragen. Mijn vriendenkring is door het trainen ook groter geworden. Ik heb ook andere klanten van Ard-Jan leren kennen en we hebben tot op heden nog steeds contact. Ik train nu 3 keer in de week met een vriendin en train 1 keer in de week samen met Ard-Jan. Één ding is zeker, ik wil doorgaan met de beste Personal Trainer van Goes en omstreken, want ik heb in bijna 1 jaar veel geleerd en gezien van hem en ben op vele vlakken mezelf tegen gekomen en daar ben ik Ard-Jan echt dankbaar voor.