Succesverhalen AJ Personal Training Mark

Toch de stap gemaakt

In 2018 ben ik verhuisd van Breda (Brabant) naar Terneuzen (Zeeland). Ik train al zo’n 20 jaar, maar echt serieus vanaf 2011. Toen ik ging verhuizen naar Zeeland, kwam ik zo ook bij Basic-Fit in Goes terecht. Waar ik Ard-Jan leerde kennen. Heb het eerst nog eens een tijdje aangekeken hoe Ard-Jan het allemaal deed als Personal Trainer en leefstijl Coach. Maar heb in Januari 2019 toch de stap gemaakt en contact met Ard-Jan gezocht. Ik had een intake gesprek met Ard-Jan, en dat was gelijk positief wat mij betreft, klonk allemaal veelbelovend, en dat is het uiteindelijk ook geworden. Na het intake gesprek zijn we gelijk van start gegaan.

“Een gezonde levensstijl brengt vele voordelen met zich mee” - Mark de Widt

In het intakegesprek had ik aan gegeven dat ik graag wilde gaan voor spieropbouw, omdat dit naar mijn gevoel achterbleef en ik hier niet verder mee kwam. We besloten om eerst voor spieropbouw te gaan en daarna vetpercentage te verlagen. Ik ben toen vanaf Januari 2019 gestart met bulken voor spiermassa. Vervolgens zijn we in Februari 2020 langzaam gaan cutten. Helaas kreeg ik te maken met enige tegenslagen. Ten eerste kregen we te maken met de 1e golf van Covid19. Dat verlangde van iedereen een behoorlijke aanpassing in het leven wat we altijd gewend waren. Ten tweede stond mijn wereld in Mei 2020 op zijn kop. Ik werd op 14 Mei getroffen door een hartinfarct onderweg naar mijn werk. Dat had op mij een behoorlijke impact. Ik lag er toen ook even uit met het sporten. Wel zag ik de voordelen van een gezonde levensstijl, want hierdoor ben ik weer snel bovenop gekomen, ook mede dankzij Ard-Jan.

Succesverhalen AJ Personal Training Mark 2

Alweer vrij snel op mijn oude niveau

Na 8 weken na mij hartinfarct werd ik alweer in de gym begeleid door Ard-Jan. We zijn weer langzaam op gaan opbouwen in samenspraak met het revalidatiecentrum hier in Terneuzen. Ik zat alweer vrij snel op mijn oude niveau van trainen. Ik ken Ard-Jan nu twee jaar als Personal Trainer en Leefstijl Coach en had me geen beter coach kunnen bedenken, hij verstaat zijn vak goed, is serieus in zijn werk, kan goed met mensen omgaan. Kortom is voor iedereen een aanrader. En hoop dat we nog lang samen mogen trainen!