Succesverhaal AJ Personal Training Leon

Ik kon niet meer volledig werken

In 2016 heb ik een verkeersongeluk gehad en heb toen een whiplash opgelopen en veel pijn in mijn onderrug. Ik kon niet meer volledig werken als zelfstandig ondernemer.  Ik ben toen een aantal maanden in de Lindehof geweest (REVANT) en daar heb ik manieren geleerd om met deze pijn om te gaan. Maar ik was niet pijn vrij en daarom heb ik veel fysio begeleiding gehad. Echter ging de pijn door de fysio begeleiding niet weg. Ik was voor het ongeluk ook al aan het fitnessen eerst bij een klein sportzaaltje bij de fysio en later bij Basic Fit. Ik was daar met allerlei apparaten bezig maar wist eigenlijk niet of dit allemaal wel goed voor mijn problemen was. Ik merkte daarin ook geen verbetering. Toen heb ik een mail gestuurd naar Ard-Jan om te vragen of hij mij wilde helpen en dat was natuurlijk geen probleem.

“Laat zien dat je het wel kunt” - Leon Tholenaar

Vanaf januari 2020 ben ik gestart volgens een op maat gemaakt trainingsplan. In Februari kreeg ik er echter een probleem bij, want doormiddel van een val werden mijn knie kruisbanden beschadigd en ging het bewegen en sporten erg moeilijk. Ik had zelfs moeite om de trap op en af te komen. Toch heb ik doorgezet onder begeleiding van Ard-Jan. Dit was af en toe echt wel doorbijten, maar het is ons uiteindelijk wel gelukt!

Succesverhaal AJ Personal Training Leon 2

De rug en nekpijn is zo goed als weg

Het gaat nu veel beter. De rug en nekpijn is zo goed als weg. Momenteel train ik met leuke gewichten, doe ik squats en deadlits. Ik heb veel plezier in het trainen gekregen. Ook ben ik weer volledig aan het werk. Ik ben heel blij dat Ard Jan mij zo goed heeft geholpen .