Succesverhaal AJ Personal Training Jan Peter

kilo’s kwijtraken en sterker worden

Begin 2020 besloot ik onder aanmoediging van mijn zoon, om fitter te worden en krachtsport te gaan beoefenen in een sportschool. Ard Jan van Aesthetic Journey heeft mij geholpen deze doelen te verwezenlijken. Ik had twee redenen, kilo’s kwijtraken en sterker worden. Wat de kilo’s betreft wilde ik niet dat dat een tijdelijk iets was, maar dat ik een routine zou ontwikkelen die voor continuïteit qua sporten zou zorgen. Bij de doelstelling sterker worden zag ik het risico van blessures oplopen en dus een averechts effect bereiken.

“Wat jij wil is bereikbaar” - Jan Peter Rodenburg

Mijn zoon is fanatiek judoka en deed fitness voor zijn conditie. Hij is degene die mij gemotiveerd heeft om fitness/krachtsport te gaan beoefenen. Wat ik toen niet wist is dat dit een sport is voor iedereen, ongeacht lichaamsbouw of leeftijd, of dat je alleen bent of met twee of meer. Mijn zoon heeft mij tevens overtuigd dat ik beter met een personal trainer kon beginnen. Een personal trainer brengt jouw wensen in kaart en maakt daarop een specifiek trainingsprogramma. Er wordt rekening gehouden met de opbouw en uiteraard als doel sterker te worden maar zeker ook om blessures te voorkomen. Ard Jan is degene die mij mijn doelen heeft laten verwezenlijken. Zijn kennis en aanmoedigingen hebben mij enorm geholpen, en hebben ervoor gezorgd dat ik nu al tien kilo kwijt ben, sterker ben en minder snel geblesseerd raak. Ard Jan heeft structuur aangebracht in mijn training, en dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu al een jaar lang met veel plezier samen met hem sport. Natuurlijk is ieders wens anders, en Ard Jan zorgt ervoor dat je programma precies aansluit bij jouw wensen, hoe fanatiek je bent, hoe vaak je wilt sporten etc. Ik had best schroom om naar een sportschool te gaan (iedereen ziet er daar beter uit dan ik), om naar een personal trainer te gaan (behoor ik wel tot zijn doelgroep), etc etc.

Succesverhaal AJ Personal Training Jan Peter 2

Ik heb erg veel plezier in het trainen

Voor wie twijfelt hoop ik dat mijn verhaal jouw twijfel wegneemt. Wat jij wil is bereikbaar, alleen lukt dat soms maar met de enthousiaste aanmoediging en trainingsprogramma’s van een professional als Ard Jan lukt dat zeker en stel je al gauw je doelen bij (omhoog). Ik heb erg veel plezier in het trainen volgens een op mij afgestemd programma. Het is nu zo dat ik zelfstandig dit zou kunnen voortzetten maar ik ben inmiddels zo fanatiek geworden dat ik meer wil en daar heb ik Ard Jan bij nodig… Twijfel niet langer maar doe wat ik ook gedaan heb, ik kan het zeer aanbevelen!