Succesverhaal AJ Personal Training Hilary

Ik voelde me niet lekker in mijn vel zitten

Mijn Journey begon door mezelf over die mentale drempel heen te gooien en bij Onslow een combi deal pakket af te sluiten. Dit is een ruime twee jaar geleden gebeurd en tot op de dag van vandaag heb ik daar totaal geen spijt van! De aanleiding van deze keuze was dat ik langzamerhand steeds meer een negatiever zelfbeeld en zelfconcept van mezelf kreeg. Ik voelde me niet lekker in mijn vel zitten, ik accepteerde niet hoe ik eruit zag als ik in de spiegel keek, ik had totaal geen routine in het dagelijks leven en het sporten bij de basicfit (wat ik al deed) leek niks te doen naar mijn idee.

“Twijfel niet, ga er voor en haal eruit wat erin zit” - Hilary harten

Na een aantal trainingen verliep mijn journey enorm goed en had ik mijn motortje aan de praat gekregen! Onslow zijn begeleiding was enorm stimulerend, motiverend, maar vooral heel leerzaam! ‘Nou goed dat je dat vraagt!’ hoorde ik Onslow dan ook zeggen als ik weer eens vroeg waarom we een bepaalde oefening gingen doen. Ik wilde er steeds meer over weten. Waarom deze oefeningen en waarom heb je dat dan gekozen om in mijn trainingen te stoppen? Het ging niet altijd om alleen maar een training te trainen en dan weer naar huis te gaan. Juist door met Onslow in gesprek hierover te gaan leerde ik meer over fitness en over mezelf. Wat past er wel en niet bij mij. Het motortje die ik aan het begin aan de praat had gekregen begon mankementen te vertonen in de laatste paar trainingen van het pakket. Door een onderrugblessure van een oud scooter ongeluk had ik na de laatste training van het pakket een pauze voor mezelf ingelast. Er vloog een jaar voorbij waarin ik eigenlijk best wat tegenslagen heb gehad en ik mezelf mentaal nóg slechter voelde dan aan het begin van het eerste pakket… Nadat ik de juist hulp had gevonden voor mijn rugblessure ging ik met een doel terug naar Onslow. Mezelf weer sterker maken en mentaal gezonder. Ik was het zat om verstrooid verder te gaan op de manier waarop het toen ging.

Succesverhaal AJ Personal Training Hilary 2

Mijn mentale gezondheid heeft een duwtje in de rug gekregen

Onslow zijn support gaf hier een enorme zet in! Hij is als het ware een persoonlijke cheerleader die je aanmoedigt en kijkt met een realistisch beeld naar hoe de zaken ervoor staan. Ook is hij enorm meegaand en kan dan ook een heel fijn luisterend oor zijn als het soms even niet gaat zoals je wilt. Hij is erg strevend naar de doelen die voor jezelf zet en probeert hier dan ook zo goed mogelijk in mee te gaan en jouw te helpen die doelen te behalen! Ik ben niet alleen fysiek fitter geworden, maar ook mijn mentale gezondheid is verbeterd dankzij Onslow!