Succesverhalen AJ Personal Training Devin

Aankomen in spiermassa

Ik ben op mijn 15e bij Ard-Jan begonnen met trainen. Mijn vader vond dat ik bij het sporten goede begeleiding nodig had om blessures te voorkomen. Zelf had ik nog geen idee wat ik er van kon verwachten. Ik wilde op dat moment gewichten tillen en aankomen in spiermassa. Dit gaf ik dan ook aan tijdens de intake.

“Bij het ondernemen is het van belang om een moment te hebben om het hoofd leeg te maken” - Devin Sloot

Ik merkte al snel dat mijn resultaten onder de begeleiding van Ard-Jan met de week beter werden. Door zijn voedingsschema’s en Personal Trainingen kwam ik al snel in een goed ritme en zag ik mijn lichaam snel transformeren. Ik heb zelf een eigen bedrijf waar ik doordeweeks erg druk mee ben, sporten en voeding kwam daardoor ook snel op de 2e plek te staan. Ard-Jan is op dit gebied een goede stok achter de deur! In eerste instantie ben ik bij Ard-Jan begonnen om te werken aan mijn vorm, het traject van 6 maanden beviel zo goed dat ik na 4 jaar nog steeds train onder de begeleiding van Ard-Jan. Tussen het ondernemen door is het fijn om je hoofd leeg te maken tijdens een loodzware workout met goede begeleiding.

Succesverhalen AJ Personal Training Devin

12kg zwaarder geworden

Ik ben in de afgelopen 3 jaar 12kg zwaarder geworden, terwijl mijn vetpercentage stabiel bleef. Ik ben dus goed aangekomen in spiermassa, ondanks het feit dat ik door de drukte niet meer zo fanatiek kan sporten. Ik voel mij fit en ik vind het super fijn om de momenten van Personal Training te hebben. Ik raad het daarom voor ondernemers erg aan om met Ard-Jan te trainen. Ik kijk enorm uit naar de workouts dit jaar!