Succesverhaal AJ Personal Training Davina

Veel up's en downs

‘Van onzeker naar iets meer zelfvertrouwen’ geeft je een enorme motivatie, maar dat punt er naar toe is een moeilijke periode geweest. Ik begon met tegen de 100kg aan. Veel up’s en downs, tranen en veel opgeef momenten, tot ik bij Ard-Jan kwam. Hij heeft me vaak moeten motiveren, er door heen moeten slepen, maar ook soms moeten afremmen.

“Het leven heeft ups en downs. Dat noemen we squats.” - Davina Kloet

Hij heeft mij geholpen om van een crashdieet naar normaal eten over te stappen en laten zien dan je met veel eten ook kan afvallen. De eerste paar maanden was ik ook heel onzeker in de sportschool, maar ondertussen zit ik in mijn eigen bubbel en kijk ik er altijd enorm naar uit! Ook al ben ik heel blij met dit resultaat, zijn we er nog niet en is hij nog niet van me af en gaan we nog even verder.

Succesverhaal AJ Personal Training Davina 2

Inmiddels ben ik 25kg lichter

Inmiddels ben ik 25kg lichter! Ard-Jan is iemand die je goed kan motiveren, die je goed begeleidt en je onzekerheid kan weg nemen. Al zal je toch alles zelf moeten doen, maar met zijn hulp maakt dat toch wel een stukje makkelijker. Dus wanneer je je onzeker voelt, dat duwtje in de goede richting wilt hebben, is hij zeker een aanrader!