Succesverhaal Davina Kloet bij een Personal Trainer van AJ Personal Training in Basic-Fit Goes

Veel up's en downs

‘Van onzeker naar iets meer zelfvertrouwen’ geeft je een enorme motivatie, maar dat punt er naar toe is een moeilijke periode geweest. Ik begon met tegen de 100kg aan. Veel up’s en downs, tranen en veel opgeef momenten, tot ik bij AJ Personal Training terecht kwam. De personal trainer Ard-Jan heeft me vaak moeten motiveren, er door heen moeten slepen, maar ook soms moeten afremmen.

“Het leven heeft ups en downs. Dat noemen we squats.” - Davina Kloet

Hij heeft mij bij het stukje leefstijl coaching geholpen om van een crashdieet naar normaal eten over te stappen en laten zien dan je met veel eten ook kan afvallen. De eerste paar maanden was ik ook heel onzeker in de sportschool Basic Fit Goes, maar ondertussen zit ik in mijn eigen bubbel en kijk ik altijd enorm naar uit naar de trainingen! Vooral de oefeningen zoals squats en deadlifts vind ik erg leuk om te doen. Misschien komt dat ook, omdat mijn rug eerst een zwakke plek is, maar nu inmiddels deze oefeningen al zwaar kan uitvoeren. Ook al ben ik heel blij met dit resultaat, zijn we er nog niet en is hij nog niet van me af en gaan we nog even verder met de personal training.

Succesverhaal AJ Personal Training Davina 2

Inmiddels ben ik 25kg lichter

Inmiddels ben ik 25kg lichter! De personal trainer Ard-Jan is iemand die je goed kan motiveren, die je goed begeleidt en je onzekerheid kan weg nemen. Al zal je toch alles zelf moeten doen, maar met zijn hulp maakt dat toch wel een stukje makkelijker. Dus wanneer je je onzeker voelt, dat duwtje in de goede richting wilt hebben, AJ Personal Training is zeer een aanrader!