Succesverhalen AJ Personal Training Monique

Ik koos voor mezelf

Juni 2018 de eerste stap gezet. Ik koos voor mezelf, een betere gezondheid een andere ik. Na een kickstart heb ik dan ook de stap gemaakt om te starten met personal training bij Ard-Jan. Sindsdien train ik minimaal één keer in de week samen met Ard-Jan en daarnaast probeer ik ook zelf nog te trainen. In het begin kon ik mezelf echt niet aankijken in de spiegels van de sportschool maar in de loop van deze tijd kan ik tijdens het trainen in de spiegel kijken.

“Trainen levert zowel fysiek, als ook mentaal voordelen op” - Monique Hakkert

Toen ik begon met trainen had ik frequent pijn en ontstekingen aan de heupkoppen, met de aangepaste trainingsschema’s train ik die spieren en is de pijn merendeel verdwenen ook zijn de spieren versterkt waardoor ontstekingen nihil zijn. Naast de fysieke voordelen die het trainen mij heeft opgeleverd heeft het mij ook mentaal een stuk sterker gemaakt. Door het sporten voel ik me mentaal beter. Er is één dag in het jaar waarin ik het mentaal erg moeilijk heb, vorig jaar heb ik op die dag een training gehad bij Ard-Jan. Wat schetst mijn verbazing ik heb mezelf die dag verbeterd in alle opzichten, training zwaarder en/of meer sets, maar bovenal ik heb mezelf niet opgesloten maar ben de sportschool ingegaan en getraind.

Succesverhalen AJ Personal Training Monique 2

Mijn lichaam is een stuk sterker

Eén training bij Ard-Jan betekent altijd het uiterste uit jezelf halen en jezelf verbeteren, dat is wat ik ook uitdagend vind. Mijn lichaam is een stuk sterker wat ook mijn doel is en blijft al wil ik nu wel werken aan het creëren van meer kracht. Ik blijf dan ook lekker trainen bij Ard-Jan!