Aesthetic Journey Personal Trainer Yannick Nieuwersteeg in Goes

Yannick Nieuwersteeg

geboortedatum: 11-01-1997
Woonplaats: Heinkenszand

KWALIFICATIES:
FITNESSTRAINER LEVEL 4
EREPS en NL ACTIEF gecertificeerd

Begeleidingsaanbod:
Personal training
Combi-Deal
duo Personal Training

beschikbare tijden:
di: 12.00 – 21.00
wo: 12.00 – 21.00
DO: 12.00 – 21.00
VRIJ: 08.00 – 17.00

Mijn verhaal

Als personal trainer heb ik veel plezier in mijn werk. Ik vind het heerlijk om individueel met een persoon bezig te zijn en raak gemotiveerd als ik nieuwe doelen afspreek met een klant. Als er aan het einde van een traject een mooi resultaat is behaald, haal ik daar veel voldoening uit.

Op mijn 16e ging ik voor het eerst naar een sportschool, dit begon met één keer in de week. Dit combineerde ik toen nog met het voetballen bij de plaatselijke vereniging. In de jaren daarna begon ik het fitnessen steeds leuker te vinden en het lukte mij daarom om drie keer in de week te gaan.

Na mijn middelbare school periode besloot ik mij volledig te focussen op het fitnessen. Ook ging ik studeren in Brabant, aan de sporthogeschool. Daar heb ik de opleiding voor docent lichamelijke opvoeding afgerond. Ook heb ik een minor afgerond gericht op gezonde voeding, daarbij heb ik het voedingsgedrag verbeterd van een doelgroep mensen in een sportschool. Tijdens de eerste jaren van mijn studie woonde ik op mijzelf. Dit betekende zelf boodschappen doen en zelf eten koken. Zonder verstand te hebben van gezonde voeding kookte ik ongezonde maaltijden voor mijzelf. Dit had tot gevolg dat ik bijna 10kilo aankwam. Hierdoor besloot ik hulp te zoeken bij een Personal Trainer.

Onder begeleiding lukte het mij om voor het eerst een sixpack te realiseren. Echter was dit een streng en ouderwets dieet van veelal rijst, kip en broccoli. Dit dieet had verschillende nadelige gevolgen bij mij zoals, weinig tot geen concentratie, vermoeidheid en vreetbuien. Ik dacht: ”Dit kan anders!” en in de jaren erna experimenteerde ik met verschillende voedingsmiddelen en leerde ik dat je met een gevarieerd voedingspatroon ook je doelen kan behalen! Mijn opgedane kennis en ervaring wil ik nu gebruiken om iedereen te helpen die een gezondere leefstijl wilt aannemen.

“If you improve by 1% everyday, within a year you wil have improved by 365%” - Yannick Nieuwersteeg