geboortedatum: 19-12-2000
Woonplaats: Baarland

KWALIFICATIES:
FITNESSTRAINER LEVEL 4
EREPS en NL ACTIEF gecertificeerd

 

Begeleidingsaanbod:
Leefstijl Coaching
Personal training
Combi-Deal
duo Personal Training

beschikbare tijden:
MA: 18.00 – 21.00
DI: 18.00 – 21.00
Do: 18.00 – 21.00
vrij: 18.00 – 21.00
Za: 08.00 – 17.00

Mijn verhaal

Mijn naam is Reinder Bal ik ben 21 jaar oud en ik zit momenteel in het 3e jaar op het HZ in Vlissingen waar ik Sportkunde studeer. Naast deze opleiding heb ik een jaar lang de MILO Education cursus gevolgd in Amsterdam waardoor ik mijzelf een gecertificeerd E-REPS level 4 personal trainer mag noemen.

Zelf ben ik ook een fanatiek sporter, ik ben op mijn 14e begonnen met wat lichaamsoefeningen thuis. Hieruit haalde ik zoveel voldoening en plezier dat ik besloot een abonnement af te sluiten bij de sportschool. Over de jaren heen ben ik het sporten steeds meer serieus gaan nemen en heb ik in het afgelopen jaar besloten om mee te doen aan een bodybuild wedstrijd, na het volgen van het hele traject en het behalen van mijn uiteindelijke doel, ben ik verliefd geworden op de sport. Nu ben ik van plan dit voort te zetten op hoog niveau en heb ik als doel gesteld om een professionele bodybuilder te worden.

Omdat ik zelf zoveel plezier haalde uit zowel het resultaat maar ook het proces wil ik mijn ervaring en kennis gebruiken om mensen hiermee te helpen. Vaak zien mensen sporten en voeding als een verplichting, en dit patroon wil ik doorbreken om zo een duurzaam resultaat te behalen. Ik vind het belangrijk dat de klant plezier en voldoening haalt uit het proces. Want ‘the journey is just as important as the destination’.

Vanaf Oktober zal ik in Basic-Fit in Klein Frankrijk te werk gaan, en kijk ik uit naar prettige samenwerkingen en veel succesverhalen!

“Enjoy the process” - Reinder Bal