Aesthetic Journey Personal Trainer Ard-Jan Maliepaard in Goes

Ard-Jan Maliepaard

geboortedatum: 19-03-1992
Woonplaats: Goes

KWALIFICATIES:
FITNESSTRAINER LEVEL 4
EREPS en NL ACTIEF gecertificeerd

 

Begeleidingsaanbod:
Personal training
Combi-Deal
duo Personal Training

beschikbare tijden:
MA: 07.00 – 17.00
DI: 08.00 – 19.00
DO: 07.00 – 17.00
VRIJ: 07.00 – 17.00

Mijn verhaal

In Januari 2018 ben ik met mijn onderneming ‘Aesthetic Journey’ gestart in Basic-Fit Goes vd. Spiegelstraat. De naam Aeshetic Journey is afgeleid vanuit mijn intialen A.J. (Ard-Jan). De naam bedacht ik in mij tiener jaren toen ik al enkele mensen hielp met afvallen m.b.v. voedingsschema’s. Met de naam Aeshetic Journey hoop ik andere te motiveren. Lees meer hierover op ons verhaal

Mijn eerste officiële sport, judo gevolgd door jiu-jitsu, begon op de basisschool. Ik was toen al erg fanatiek en ik deed aan veel wedstrijden mee. Tijdens mijn Middelbare school begon ik zelf thuis met gewichtjes te trainen en later zette ik dat voort in de sportschool. Ik genoot van de progressie van krachttoename en het transformeren van mijn lichaam. De resultaten werden echter nog beter toen ik begon met zelf gemaakte voeding en trainingsschema’s. Zo heb ik in die tijd met deze schema’s deelgenomen aan Men’s-Physique wedstrijden. Daarnaast kwam ik bij de opleidingen er ook achter dat ik het leuk vond om les te geven en mensen te begeleiden. Zo ontstond stapsgewijs het idee om van mijn passie mijn droombaan te maken en Personal Trainer te worden.

Wat mij aanspreekt bij het begeleiden is juist de persoonlijke omgang met verschillende mensen. Hierdoor is elk uur met Personal Training anders. De verschillen zitten bijvoorbeeld in leeftijd, niveau, doel, persoonlijkheid etc. Zo kan het zijn dat ik het ene uur een extraverte tiener met als doel spieropbouw heb, terwijl ik het andere uur een introverte senior van 70 jaar die wilt afvallen heb. Het klinkt cliché, maar ieder mens is echt uniek en vergt daarom ook een andere aanpak en omgang. Ik probeer bij iedere klant te zoeken waar diegene zich het meest prettig bij voelt. Het spreekt mij bij de begeleiding ook aan om de verandering van de mindset bij klanten te waarnemen. Mensen die in het begin nog niet met plezier sporten en zich inhouden veranderen dan na verloop van tijd naar met plezier sporten, streven naar progressie en het niet meer erg vinden om voor resultaten te werken. Als ik dat tijdens mijn Personal Training tegenkom, denk ik met voldoening; Missie geslaagd!

“Winners never quit and quitters never win” - Ard-Jan Maliepaard