Succesverhalen AJ Personal Training Robert

Op een verantwoorde manier leren trainen

Ik heb Ard-Jan 3 jaar geleden leren kennen toen ik samen met mijn destijds 15 jarige zoon opzoek was naar personal training. Mijn bedoeling was om in 6 maanden op een verantwoorde manier te leren trainen. Door de prettige en vooral motiverende aanpak van Ard-Jan zijn we na die geplande 6 maanden nu 3 jaar verder.

“Lichamelijke fitheid bevordert mentale productiviteit” - Robert Sloot

Zelf ben ik al ruim 30 jaar als ondernemer actief, waarbij ik met name in de afgelopen jaren grote stappen in mijn carrière heb gemaakt. Met meerdere ondernemingen maak ik lange dagen en verg ik veel van mezelf, zowel lichamelijk een geestelijk. Een factor die in de afgelopen jaren stabiel is gebleven zijn de trainingen door Ard Jan. Ik ben dan ook van mening dat zijn begeleiding heeft bijgedragen aan het in stand houden van mijn fysieke en mentale gezondheid en de successen die ik zakelijk heb geboekt. Naast het begeleiden van mezelf en mijn zoon heeft Ard-Jan in de afgelopen 3 jaar ook een van mijn medewerkers gecoacht. Hij is doormiddel van training en een juist voedingspatroon ruim 40 kilo afgevallen. Ard-Jan heeft met zijn coaching niet alleen gezorgd voor blijvend gewichtsverlies maar voor een gehele omgooi van de levensstijl van mijn medewerker.

Succesverhalen AJ Personal Training Robert 2

De beste versie van mijzelf

Kort samengevat; ik voel mij zowel fysiek als mentaal super fit, de beste versie van mijzelf. Ard-Jan is een Trainer/Coach, waarbij je je goed voelt, die je keer op keer weet te motiveren en stimuleren om het beste uit jezelf te halen en daarnaast niet geheel onbelangrijk ook nog eens resultaten boekt.  Wil jij in jezelf investeren, dan kan ik Ard Jan zeker aanbevelen. Het maakt niet uit of je jong, oud, man of vrouw bent Ard Jan helpt je om de beste versie van jezelf te worden.